Služby

Moje citlivost mi umožňuje vnímat energii, vibrace a signály vašeho těla. To mi umožňuje porozumět vašim potřebám a aktuálnímu zdravotnímu stavu. Mohu poskytnout podporu a pomoc na cestě vašeho osobního růstu a uzdravení.

Jemná a hluboká citlivost

Čtení z těla

Je originální metoda celotělové masáže, která rozproudí lymfatický systém a energii v těle. Odbourá stres uložený pod kůží a pozastaví mysl.

Více

Balíček

Cesta sebelásky

4x 1,5 hodiny intenzivního rozvoje osobnosti. Přitáhneme a rozvineme radost v životě a lásku k sobě samé/mu. Dosytíte sebe a tím aktivujete váš život na maximum.

Více

Bezpečný prostor pro

Konzultace nebo meditace

Vytvořím ti bezpečný prostor a podporu, kterou si zasloužíš. Odpověď nalezneš ty sám uvnitř sebe. A je tam vždy! Skrze ztišení mysli a stavům blízkým meditaci můžeš lépe pochopit hloubku svých životních údělů.

Více

Pozornost na svoje tělo

Kombinace - Čtení z těla a regenerace

Jedná se o kombinaci celotělové masáže a regenerace. Zaměřuje se především na hlubokou regeneraci celého organismu. Individuální a citlivý přistup ke každému klientovi.

Více

Balíček

Ve své síle

6x 1,5 hodiny intenzivního rozvoje osobnosti, po kterém budete ve své osobité síle a energii. Čeká Vás hluboké poznání sebe sama. Navýšíte svoji energii a tvořivost.

Více

Podpora energetických drah

Intuitivní terapie dotekem

V této jemné metodě se otevíraní Duše děje skrze vaše tělo a jemnou práci s energií v něm.

Více

Chceš se se mnou poradit? Zavolej 15min videohovor zdarma

demo-attachment-729-Shape
demo-attachment-728-Leaf-1